Colofon | GPS Motorreizen

De website GPS Motorreizen.nl is ontwikkeld door KEK Reizen in samenwerking met Niels Roodenburg Marketingadvies. Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met de medewerkers van Gps Motorreizen.

Disclaimer GPS Motorreizen.nl

De website GPS-Motorreizen.nl is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. KEK Reizen aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. GPS Motorreizen gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Disclaimer e-mail

E-mail van GPS Motorreizen kan informatie bevatten die niet voor jou is bestemd. Indien jij niet de geadresseerde bent of het bericht abusievelijk aan jou is gezonden, word je verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. Kek Reizen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico’s verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten. Kek Reizen is gevestigd te Ruinen, Handelsregister nr. 77293827.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op GPS Motorreizen.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wil je dit dan melden aan de medewerkers?

Gebruikte afbeeldingen

Ontwikkelaar website

Niels Roodenburg Marketingadvies heeft deze website ontwikkeld i.s.m. de medewerkers van KEK REIZEN. Heb je vragen over de werking of ben je zelf op zoek naar een nieuwe moderne website? Neem dan even contact op via info@nielsroodenburg.nl